Stranieri

LUDOGOREȚ - LEVERKUSEN 2-3 // FOTO Claudiu Keșeru e de neoprit! Gol superb din lovitură liberă marcat în Europa League, dar Ludogoreț a pierdut: "Nu ne așteptam să fie o echipă așa solidă"

+6 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 septembrie 2018

Claudiu Keșeru a marcat primul gol al partidei dintre Ludogoreț și Bayer Leverkusen, din grupa A de Europa League, încheiată 2-3.

Vârful naționalei României a transformat o lovitură liberă din lateral dreapta, de la aproximativ 25 de metri de poarta nemților, în minutul 8 al partidei. Keșeru a trimis cu mult efect, la colțul scurt.

Cu această reușită, fostul fotbalist al celor de la FCSB a ajuns la 7 goluri în actualul sezon. 

Cosmin Moți a fost titular la Ludogoreț, în timp ce Dragoș Grigore nu a prins lotul, fiind accidentat.

"Refuzam să cred că vom pierde"

Claudiu Keșeru a vorbit după meci la TV Digi Sport: "Cu siguranță nu ne așteptam la acest final după începutul de meci, nu ne așteptam nici să fie o echipă așa solidă. Am demonstrat că putem să ținem piept unei astfel de echipe, chiar dacă rezultatul final nu a fost cel așteptat. Dacă intram la pauză cu 2-0... a semănat cu meciul cu Arsenal jucat la Sofia, a dat Ozil pentru 3-2 cam tot așa. Parcă vedeam în minte și refuzam să cred că va fi același deznodământ.

A venit un nou antrenor, a lucrat mai mult tactic, nouă celor din față ni se cere mai mult. Puteam da mai multe goluri, acesta e al șaptelea. Când vom asimila eforturile pe care trebuie să le facem în noul concept de joc se va vedea".

GRUPA A

Vezi si: FOTO Intră iar în atenția UEFA? Ultrașii lui PAOK au declanșat infernul la meciul cu Chelsea din Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.