Europa League

EUROPA LEAGUE // Fiul a gafat și a fost bătut de tată » Detalii spectaculoase după un meci special jucat aseară

Stefan Ilsanker, în centrul imaginii. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 21 septembrie 2018

În RB Leipzig - Red Bull Salzburg (2-3), Stefan Ilsanker (29 de ani), mijlocașul austriac al gazdelor, a gafat la primul gol al echipei la care tatăl, Herbert (51), e antrenor cu portarii. În tribună, mama jucătorului a purtat tricoul învinșilor, dar și-a aplaudat soțul la final. 

Joi seară a fost derby-ul Red Bull, dar și o ciocnire care a împărțit o familie austriacă. Din care fericit a ieșit numai tatăl, după un 3-2 mai puțin scontat, obținut de Salzburg pe terenul din Leipzig.


Herbert Ilsanker

Herbert Ilsanker (51 de ani), care pregătește portarii la echipa ce-a eliminat pe Viitorul și pe Ștefan Radu din Europa în stagiunea trecută, l-a învins pe Stefan Ilsanker, mijlocașul integralist al gazdelor și complice la golul de 0-1, cu o pasă rea înapoi.

"E competiție mare în familie"

"Vor fi două meciuri speciale, abia aștept să ne revedem. N-am vorbit despre meci, dar oricum noi nu putem influența distribuțiile din teren. Se ocupă scouterii", mărturisea jucătorul de 29 de ani, după tragerea la sorți a grupelor EL.

"Am jucat cu Mattersburg de 5 ori contra tatălui meu și balanța era echilibrată, cu două victorii de fiecare, dar acolo mereu eram outsider. E o mare competiție în familie. Mama și-a cumpărat bilet din timp și a văzut meciul. M-a rugat și dacă poate să doarmă cu mine la Leipzig. Iar când am întrebat-o ce tricou va purta în tribună, mi-a zis că pe-al meu, dar să țin secretul. Oricum, tata a aflat între timp", a explicat în Bild.

Leipzig a revenit de la 0-2, după ce Salzburg marcase în două minute la jumătatea primei reprize, Dabour și Haidara. Dar reușitele lui Laimer și Yussuf Poulsen au fost anulate lui Gulbrandsen, într-un final trepidant. 

"Este un meci de prestigiu pentru mine și colegii mei, datorită trecutului la Salzburg. Cu toții ne-am dorit să câștigăm ca să demonstrăm că am crescut transferându-ne în Bundesliga"

"Ne-am întâlnit ultima oară în ianuarie 2015, la Doha. Era o situație ciudată, Leipzig evolua în liga a doua și ambele echipe au rulat 22 de jucători. Acestea vor fi adevăratele meciuri!"Stefan Ilsanker, mijlocaș RB Leipzig

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.