Liga 3

Rapid le pregătește două surprize fanilor, ca pe vremuri, în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 September 2018

Rapid încearcă să fie tot mai aproape de suporteri, iar oamenii responsabili de imaginea clubului promovează inițiative ca pe vremea în care giuleștenii jucau în prima divizie. 

Mai exact, alb-vișiniii au revenit la tradiția editării programelor de meci denumite Giuleștina. Revista și-a început apariția la mijlocul anilor '70, având o formă grafică de excepție în deceniul 1980-1990 sub coordonarea lui Radu Călin Cristea. Numele de Giuleștina a fost fondat în 1997 de către publicistul George Stanca.

Programul de meci este editat sub coordonarea directorului de imagine al clubului Lucian Ionescu, și este redactat în întregime de către suporteri, în fiecare număr are 8 pagini și un poster la mijloc.


În numărul 2 puteți citi un interviu cu jucătorul Marian Vlada, "judecat" de către fostul atacant giuleștean Dumitru Tîrțău, remember-ul unui meci de poveste când în urmă cu fix 13 ani Rapid 2 o elimina pe Steaua din Cupa României, povestea unei întâmplări amuzante din deplasarea Rapidului la Berlin, amănunte despre retragerea handbalistei Roxana Bodîrlău și altele.

În dorința unei transparențe totale și a interacționării cu suporterii, FC Rapid București a lansat încă o provocare: suporterii întreabă, clubul răspunde.
Câțiva reprezentanți ai galeriei selectează săptămânal un set de zece întrebări care sunt adresate conducerii clubului. Oficialii rapidiști răspund fanilor prin intermediul site-ului oficial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.