Liga 1

Lăcătuș nu poartă pică celor de la FCSB: "Mi-aș dori ca Dică să reușească"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 September 2018

Marius Lăcătuș a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre FCSB și recunoaște că și-ar dori ca antrenorul Nicolae Dică să facă performanțe la formația roș-albastră.

"Mi-aș dori ca Dică să reușească, deși vedeți că este destul de greu la el. La echipele care își doresc cu adevărat să facă performanță, timpul nu te așteaptă! Rezultatele sunt cele care te țin în funcție", a spus Lăcătuș.

Antrenorul celor de la CSA Steaua din Liga a 4-a a vorbit și de situația lui Dinamo: "Să nu se înţeleagă că am ceva cu Dinamo, Doamne-fereşte! Dar acum... Am observat că sunt probleme, mă refer la faptul că nu se pot face transferuri sau nu s-au făcut transferurile cerute de antrenor, din cauza problemelor financiare. Dacă lucrurile vor continua aşa, nu văd ca Dinamo să ajungă în play-off".

CSA Steaua va juca următorul meci din Liga a 4-a pe stadionul Romprim, sâmbătă, împotriva celor de la Progresul 2005, echipă antrenată de Vali Negru.

Citește și: Un UEFAntastic antrenează viitoarea adversară a CSA Steaua din Liga 4 » Are în echipă fotbaliști care au jucat în Champions League și Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.