Liga 1

Schimbare de perspectivă în privința lui Gigi Becali » Nedelcu, Tănase și Coman răsuflă ușurați: "Asta spune în vestiar!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 September 2018

Ionuț Rada (36 de ani), fostul fundaș al celor de la FCSB, scoate la iveală o față cu totul diferită a lui Gigi Becali. 

Recunoscut pentru declarațiile directe, în care nu își menajează deloc fotbaliștii (vezi AICI ultimele "ținte" ale latifundiarului), Becali e privit dintr-o cu totul altă perspectivă de un fost jucător. Ionuț Rada a evoluat pentru FCSB între 2007 și 2010, strângând 32 de apariții. În prezent, fundașul de 36 de ani evoluează în Liga a 3-a, la Sănătatea Cluj. 

"Lucrurile stau complet diferit în vestiar faţă de ce se vede la televizor. Şi când jucăm eu acolo obişnuia să critice jucătorii la televizor, dar când venea în vestiar lucrurile se schimbau complet. Ne spunea că a vorbit la cald, să nu punem la suflet pentru că aşa este el. 

Se enervează şi îi trece repede. În vestiar ne încuraja, ne susţinea, nu se punea problema să vorbească precum la televizor. Oricum, pentru a juca la Steaua trebuie să ai un psihic tare", a declarat Ionuţ Rada pentru Look Sport.

Vezi și: Gigi, cere-te afară! Becali demonstrează încă o dată că nu se pricepe la fotbal: FCSB e la nivel de Liga Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.