Tenis

Simona Halep ia postura de lider WTA în serios » Se pune contra Serenei în scandalul de sexism: "Nu am altceva de adăugat!"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 septembrie 2018

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a oferit prima reacție după conflictul iscat de Serena Williams (16 WTA) în finala pierdută la US Open contra lui Naomi Osaka (7 WTA), scor 2-6, 4-6. Românca fost ponderată în comentariu, dar a dat de înțeles că arbitrul de scaun nu a greșit cu nimic. 

"Nu am observat vreo diferență între modul în care sunt judecate femeile și cel în care sunt judecați bărbații. Chiar nu vreau să discut despre ce s-a întâmplat în finala US Open, dar toată lumea primește același tratament. Am fost de multe ori amendată pentru că am lovit cu racheta de podea. Arbitrii respectă regulamentul. Nu am altceva de adăugat", a declarat Halep pentru Reuters. 

  • CONTEXT: Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI.

Vezi și: Roger Federer, prima reacție după scandalul provocat de Serena Williams la US Open: "E interesant!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.