Liga 1

ZERO șuturi pe poartă și HAOS general! 4 concluzii ale prăbușirii lui Dinamo: cașcavalul Penedo, tristețea Dan Nistor și o întrebare: e timpul să plece Florin Bratu?

Dan Nistor în timpul reprizei secunde cu Poli Iași după ce a fost înlocuit // Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 septembrie 2018

E a treia înfrângere consecutivă pentru Dinamo, după Craiova și Astra. 0-1 cu Poli Iași și 4 concluzii importante pe care le putem trage după un meci vraiște al echipei lui Florin Bratu. 

1. Dan Nistor, povestea tristă fără sfârșit
L-ați văzut pe Dan Nistor, izolat, în minutul 75, cum se uita minute în șir în telefon pe marginea terenului, după ce fusese schimbat la pauză?! Din jucătorul trâmbițat de Becali ca indispensabil pentru Liga 1, Dinamo l-a transformat pe Nistor într-o problemă fără capăt. Sau s-a transformat singur? Degeaba l-au dus fanii la mormântul lui Cătălin Hîldan, mijlocașul în vârstă de 30 de ani a părut (din nou) ieșit din simpatia antrenorului.

2. Cașcavalul Penedo: nu e momentul pentru o schimbare?
Portarul dinamovist apără tot mai prost de la meci la meci. Penedo nu se regăsește și în această seară a luat un nou gol de tot râsul când șutul lui Flores a trecut pe sub goalkeeperul alb-roșu. La 36 de ani, panamezul pare să-și fi pierdut din ascuțimea reflexelor, deși a mai avut una-doua intervenții după gol. Mai țineți minte golul de 2-1 al lui Florinel Coman, în Derby, din corner, când Penedo a luat gol la colțul scurt? Poate că ar fi momentul ca Vlad Muțiu, portarul în vârstă de 23 de ani, care a făcut tururi suficiente prin liga secundă, să devină o variantă pentru echipa lui Bratu.

Nota 5a primit Penedo pentru evoluția cu Poli Iași. În celelalte două înfrângeri, cu Craiova și Astra, a luat 6, respectiv 4

10 goluria luat Penedo în ultimele 5 meciuri

3. Danciu a părăsit vaporul care se scufundă
Nu numai că echipa trece printr-o perioadă proastă și se îndepărtează de play-off, dar problemele se văd și la nivel administrativ. Cu două ore înainte de meci, a căzut "bomba": Ionel Dănciulescu și-a dat demisia din funcția de director general al clubului, acuzând un scurtcircuit între el și patronul Ionuț Negoiță. Alexandru David pare singurul care rezistă în fruntea clubului și care are influență asupra patronului.

4. "Rezultatele țin un antrenor pe bancă". Deci, Florin Bratu?
Florin Bratu e la a patra înfrângere din ultimele 5 meciuri și ceea ce părea o rețetă de succes pare că se evaporă. Dinamo e mult mai aproape de retrogradare decât de play-off, la un total de 10 puncte după 9 etape, ținând cont că echipele de sub ea încă n-au jucat. Dacă înving, Hermannstadt și Botoșani sau Concordia pot depăși echipa din Ștefan cel Mare. Postul lui Bratu pare din ce în ce mai nesigur, mai ales că în această seară președintele Alexandru David a spus clar că: "Rezultatele țin un antrenor pe bancă".

0 șuturipe poartă a avut Dinamo în acest meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.