Liga 1

Ce spune Dan Nistor: "De unul singur nu pot face nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 September 2018

Florin Bratu a surprins pe toată lumea la pauza meciului pierdut cu Poli Iași, scor 0-1, când l-a înlocuit pe Dan Nistor. Fotbalistul dinamovist a fost surprins apoi în repriza secundă cum stătea cu telefonul în mână și socializa cu diferite persoane.

"Din păcate nu ne revenim. Chiar nu știu ce să mai zic, sunt foarte dezamăgit. N-am avut nicio problemă medicală, asta a fost decizia antrenorului de a mă schimba la pauză. N-am avut niciun schimb de replici cu Florin Bratu. Sunt într-o relație foarte bună cu el. În repriza a doua îmi scriau foarte multe persoane de ce am ieșit. Și soția mea m-a întrebat, de aceea eram pe telefon. Le-am zis că asta a fost decizia antrenorului.

Noi am adus echipa aici, noi trebuie să o scoatem de aici. Trebuie să ne calificăm în Cupă. Sunt foarte dezamăgit că nu pot face mai mult, dar de unul singur nu poți face nimic. Trebuie să ieșim din pasa asta, că etapele trec și se pare că ne afundăm din ce în ce mai mult", a declarat Nistor la TV Digi Sport.


Captură TV Telekom Sport

Citește și: ZERO șuturi pe poartă și HAOS general! 4 concluzii ale prăbușirii lui Dinamo: cașcavalul Penedo, tristețea Dan Nistor și o întrebare: e timpul să plece Florin Bratu?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.