Liga 1

EXCLUSIV Incredibil! Nistor pus de Negoiță să-i aducă înlocuitor lui Bratu: "Sună-l tu, poate îl convingi"

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 22 septembrie 2018

Florin Bratu, 38 de ani, e în aer la Dinamo după 0-1 cu Poli Iași, a treia înfrângere la rând în Liga 1, și după scandalul cu Dan Nistor, căruia i-a reproșat faptul că a vrut să plece la FCSB și că astfel i-a stricat vestiarul.

În mai puțin de 24 de ore, ordinea favoriților să-i ia locul lui Bratu s-a răsturnat. Dan Alexa, creditat cu cele mai multe șanse aseară, a fost detronat azi de un new-entry: Edward Iordănescu (40 de ani)!

 Șefii "câinilor" au demarat negocierile și l-au rugat tocmai pe Dan Nistor, omul care l-a enervat pe Bratu, să pună o vorbă bună la tehnicianul liber de contract după despărțirea de CFR Cluj!

Negoiță vrea să profite de relația bună pe care cei doi o au, din perioada petrecută la Pandurii. "Sună-l tu și convinge-l să vină", a fost mesajul primit de mijlocașul de 30 de ani.

Iordănescu AR VREA, DAR se teme de fani

Edward Iordănescu a discutat deja cu Nistor și i-ar fi cerut acestuia mai multe informații despre situația reală de la club, despre condițiile de la echipă. Mai mult, antrenorul l-ar fi întrebat pe jucător și dacă salariile sunt plătite la timp și dacă există stabilitate la nivelul întregii echipe.

Iordănescu ar fi tentat să o antreneze pe Dinamo, dar se teme că fanii nu-l vor accepta din cauza trecutului său stelist. Edi a jucat și a antrenat la FCSB. În plus, acesta vine dintr-o familie de steliști, Anghel Iordănescu fiind un nume de legendă în istoria roș-albastră. 

Iordănescu jr., anul trecut: "Niciodată la Dinamo!"

În septembrie 2017, Iordănescu jr., pe atunci la Astra, spunea înaintea unui FCSB-Dinamo: "Am tot respectul pentru Dinamo, este un club uriaş, însă nu aş putea niciodată să lucrez acolo. Dinamo e un capitol inexistent pentru mine sau, mai bine spus, imposibil."

400.000 €a primit Iordănescu după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Recent, Iordănescu jr. a fost dorit de FC Voluntari și Chiajna, dar negocierile nu s-au concretizat. De-a lungul carierei, Edi a mai antrenat la FC Vaslui, Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra și CFR Cluj.

Citește și: Nistor îi dă o replică dură lui Bratu și anunță: "Mă gândesc să plec de la Dinamo, în cazul în care mai rămâne. Dacă mergeam la Steaua, eram milionar!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.