Stiri nebune

VIDEO&FOTO Scandal imens! Soția unui fotbalist celebru a intrat peste soțul ei în saună și l-a prins cu altă femeie

+8 Foto
Daria Glushakov

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 September 2018

Scandal imens în Rusia după ce Denis Glushakov, vedeta în vârstă de 31 de ani a echipei Spartak Moscova, a fost prins în saună cu o altă femeie de soția lui, Daria.

Aceasta a intrat nervoasă peste ei cu telefonul în mână pentru a-i filma. Daria a început imediat să își acuze soțul de infidelitate și să o numească pe cealaltă femeie ”prostituată”.

Înregistrarea ei a devenit virală în Rusia, iar conflictul a escaladat. ”Stau lângă o masă, au vin, narghilea și fructe. Sunt dezbrăcați. E o prostituată”, a acuzat Daria. Ea nu a reușit să o prindă în cadru și pe femeie deoarece jucătorul i-a oprit trecerea.

Fotbalistul nu a reacționat, însă avocatul său a făcut ulterior declarații:

”Dennis și soția lui nu mai trăiesc de șase luni împreună, nu mai formează un cuplu. Vor divorța, așa că e clar că ea a făcut asta pentru a întoarce situația în favoarea ei. Vrea să îndepărteze atenția de la motivul real al rupturii lor: faptul că ea l-a înșelat pe jucător. Femeia cu care era Dennis nu era o prostituată”. Dennis și Daria au împreună doi copii.

Glushakov are 57 de selecții la naționala Rusiei și e căpitanul lui Spartak. A mai jucat pentru Nika Moscova, Lokomotiv Moscova, SKA Rostov on Don și FC Zvezda Irkutsk.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.