Liga 1

Concluziile lui Dorinel Munteanu după debutul victorios de la Botoșani: "M-au bucurat mult aceste lucruri, jucătorii și-au schimbat atitudinea într-o săpămână"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 septembrie 2018

Dorinel Munteanu a debutat cu succes pe banca noii sale echipe, Concordia impunându-se cu 2-0 pe terenul lui FC Botoșani. Tehnicianul a trasat concluziile partidei și și-a felicitat jucătorii. 

"Este exclusiv meritul jucătorilor, și-au schimbat atitudinea într-o săptămână. M-a bucurat foarte mult angajamentul de care au dat dovadă jucătorii. Am avut și puțină șansă, am avut un portar într-o zi foarte bună, îl felicit. Știam că jucătorii tehnici ai Botoșaniului ne vor pune probleme, dar am revenit după un start greu și am marcat meritat două goluri.

Le-am spus jucătorilor că e nevoie de muncă și discplină. Restul vor veni de la sine. Mai avem multe de recuperat, mi-aș dori ca echipa să joace și mai bine din acest moment. 

Urmează meciul cu Viitorul din Cupă, vom trata meciul foarte serios. Chiar m-am bucurat că am picat cu ei, mi-aș dori să am parte de meciuri grele", a declarat Dorinel Munteanu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și:  VIDEO Debut de vis pentru Dorinel Munteanu » Concordia se impune la Botoșani și o egalează în clasament pe Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.