Liga 1

Ilie Dumitrescu nu i-a rămas dator lui Dică: "Să vedeți ce va fi cu Călărași!"

Captură TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 September 2018

Ilie Dumitrescu l-a ironizat din nou pe antrenorul FCSB, Nicolae Dică, după ce tehnicianul a ieșit ieri într-o conferință de presă și a încercat să le explice tuturor că echipa sa stă foarte bine fizic și, conform parametrilor InStat, aleargă precum echipele din Champions League.

"FCSB va alerga 117 kilometri (n.r. cu Dunărea Călărași), mai mult decât în Premier League. Avem cel mai bun preparator fizic din Europa, e normal.

Important e că se cristalizează un prim «11». Faptul că nu e "Bizonul" nu contează, trebuie să îi dai minute și lui Rusescu. Gnohere va intra probabil în repriza a doua, e un jucător care marchează, dar și care creează spații", a spus azi Ilie Dumitescu, la TV Digi Sport.

Reacția de ieri a lui Dică a venit după ce Ilie Dumitrescu declarase zilele trecute că FCSB cade fizic pe finalul meciurilor.

Meciul dintre FCSB și Dunărea Călărași se joacă în această seară, de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro. Partida poate fi urmărită AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.