Liga 1

Primele declarații ale lui Claudiu Niculescu ca antrenor al lui Dinamo: "În privința lui Nistor voi vorbi și cu Bratu"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 septembrie 2018

Claudiu Niculescu a fost numit astăzi în funcția de antrenor principal al lui Dinamo, iar în cursul serii a oferit primele declarații din noua postură. 

"Am semnat contractul, durează doi ani. Obiectivul e play-off-ul, e normal să fie așa. Dacă Dinamo ajunge în play-off, e clar că principalul obiectiv e ca după aceea să jucăm în cupele europene. Ne interesează play-off-ul, dar principalul meu obiectiv e meciul de marți cu Brăila, apoi cel cu Sepsi de vineri. Da, voi sta pe bancă în meciul din Cupă cu Brăila. Luni merg la stadion, iar de marți «intru în pâine». 

Bineînțeles, Cupa e un obiectiv. Am reușit să câștig acum doi ani, mi-aș dori să se întâmple din nou.

N-am discutat încă despre transferuri. Ideea e că Dinamo e un club la care se face performanță și asta voi încerca să fac", a spus Niculescu.

Noul antrenor al "câinilor" a vorbit și despre situația lui Dan Nistor, jucătorul care a intrat în conflict cu fostul antrenor Florin Bratu. 

"Rămâne să discutăm despre Nistor. E unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Voi avea discuții cu el, e clar că e liderul echipei, e un jucător pe care eu îl apreciez foarte mult. Nu cred că voi avea probleme cu el. Luni voi discuta cu el, la fel cum o voi face cu toți jucătorii pentru a înțelege mai bine ce a fost. Voi vorbi și cu Florin Bratu, cu toții trebuie să respectăm ce a făcut el pentru această echipă.

Lăsați-mă să preiau echipa și să dăm drumul la treabă, vă asigur că toate se vor rezolva pe parcurs", a spus Niculescu, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.