Liga 1

Niculescu face dezvăluiri despre discuțiile cu Dănciulescu: "Am încercat să-l fac să vină alături de mine" » Președintele David e categoric: "El a închis ușa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 septembrie 2018

La conferința de presă organizată pentru a-l prezenta pe Claudiu Niculescu drept noul antrenor al lui Dinamo a fost prezent și Alexandru David, președintele lui Dinamo.

Niculescu și David au vorbit despre situația lui Ionel Dănciulescu, cel care și-a dat demisia din funcția de director general al clubului.

"Danciu a plecat pentru că așa și-a dorit! Nu a fost dat afară. Decizia lui a fost fermă. Am vorbit ore întregi cu el, pentru a-l face să revină asupra deciziei. A spus că are nevoie de o pauză. Ușa e închisă de el, pentru că a plecat. Dar nu e încuiată. Puteam să o încuiem noi, cei care am rămas, dar nu am făcut-o", a declarat Alexandru David.

Claudiu Niculescu a dezvăluit că a încercat să-l convingă pe fostul său coleg din atacul lui Dinamo să continue la echipa alb-roșie.

"Duminică, până să vin la Rin să vorbesc cu cei din conducere, am discutat toată ziua cu Danciu. Am încercat să-l fac să vină alături de mine. I-am zis că trebuie să știu ce vrea să facă înainte să negociez contractul. Mi-a spus că decizia lui e definitivă, din păcate. Mi-aș fi dorit să mă întâlnesc iar cu el. Îmi pare rău. Am vorbit mereu cu el, ne știm de 35 de ani", a spus Claudiu Niculescu.

La conferința de presă, mai mulți fani au fost prezenți și i-au înjurat pe Alexandru David și pe Ionuț Negoiță (Detalii aici)

Citește și: Claudiu Niculescu a fost prezentat la Dinamo: "Sunt fericit că am revenit acasă, dar trebuie să fim realiști, nu are rost să ne gândim la titlu"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.