Liga 1

Reacția jucătorului pe care Niculescu l-a cerut încă de la prima conferință la Dinamo: "Asta vreau"

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 24 septembrie 2018

La conferința de presă în care a fost prezentat ca noul antrenor al lui Dinamo, Claudiu Niculescu a spus că și l-ar dori pe Gicu Grozav la echipă.

Atacantul a vorbit pentru GSP.RO și a spus că așteaptă să vadă ce vor face cei din conducerea clubului alb-roșu. "Am văzut ce a declarat Claudiu Niculescu despre mine. Îi mulțumesc. Dar nu el ar fi problema. Vreau să fiu dorit cu adevărat de conducerea clubului", a declarat vârful de 27 de ani.

"Cu mine antrenor la U Cluj, Gicu a explodat ca jucător. Luați statisticile de atunci. E un jucător de naținală, poate juca și titular oricând. Normal că mi l-aș dori"Claudiu Niculescu

Conform surselor GSP.RO, fotbalistul vrea 50.000 de euro la semnătură, plus 15.000 de euro salariu. Ceea ce înseamnă mult peste ce poate oferi acum Dinamo, acolo unde plafonul salarial este de 10.000 de euro pe lună, remunerații în dreptul lui Nistor, Salomao, Gomelt și Penedo.

Grozav este în prezent liber de contract și a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

275.000 €
sunt banii încasați de Grozav de la Bursaspor pentru prima jumătate a anului 2018

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.