Liga 1

Reacție neașteptată a lui Nistor după ce a fost trimis de suporteri la FCSB: "Sunt mâhnit! Gata! Ajunge!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 septembrie 2018

Dan Nistor (30 de ani) a fost pus la zid de mulți oameni din lumea fotbalului pentru scandalul de la Dinamo, iar jucătorul încearcă acum să facă pace cu toată lumea. 

Chiar dacă în trecut avea câte un răspuns pentru fiecare persoană care-l critica, acum mijlocașul încearcă să calmeze apele la Dinamo, deși în ultima săptămână s-a certat cu Bratu și azi a fost înjurat și trimis de suporteri la FCSB.

"Sincer, sunt mâhnit că la antrenament suporterii mi-au cerut sa merg la Steaua! Tot acest scandal mi-a făcut rău, dar sunt şi mai ambiţionat să vă demonstrez că eu sunt Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo! Gata cu FCSB, gata cu Steaua, gata! Ajunge!

Voi, fanii, trebuie să fiţi alături de echipă, de noi toţi! Vom încerca împreună cu noul antrenor să readucem Dinamo în prim-plan! Gata cu acest subiect! Este de ajuns! Sunt la Dinamo, doar mă vedeţi aici!", a fost mesajul lui Nistor pentru fani, conform TV Telekom Sport.

Citește și: Cine e, de fapt, omul care l-a scos pe Bratu în decor » Factor destabilizant și maestru al ironiilor neînțelese: 10 momente controversate cu Dan Nistor în prim-plan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.