Stranieri

Adevăratul motiv pentru care Cristi Ganea nu joacă la Athletic Bilbao tocmai a fost dezvăluit + Reacția jucătorului

Articol de Daniel Scorpie, Alin Grigore  —  marţi, 25 septembrie 2018

Cristi Ganea (26 de ani), fundașul transferat de la Viitorul, e slăbit după medicamentele administrate pentru a-și trata boala care-l ține pe tușă din presezon. Acum e aproape însă de reluarea pregătirilor.

Cristian Ganea a dispărut total din peisaj după transferul la Bilbao. Ajuns între timp a treia opțiune ca fundaș stânga la clubul basc, fostul jucător al Viitorului n-a prins nici banca de rezerve în primele cinci etape. Dar nu din cauza alegerilor antrenorului Berizzo. Cotidianul AS a dezvăluit motivul absențelor sale: Ganea s-a luptat cu o puternică alergie, suferită în presezon, ce l-a slăbit foarte mult și nu i-a permis să se pregătească deloc!

"Nu putea să doarmă"

"Până la începutul lunii septembrie nu a putut elimina în întregime din organism medicamentele administrate pentru a se vindeca. Fundașul român se umpluse de bube pe tot corpul și nu putea să doarmă, iar din cauza asta, nu s-a antrenat nici măcar o singură zi. Dar acum este pregătit să înceapă", susține ziarul din Madrid. 

"Da, e adevărat. Am avut o alergie. Nu știu cauza exactă, pur și simplu mi-au apărut niște bube pe corp", a fost reacția lui Ganea pentru GSP.ro.

1.000.000 €a plătit Bilbao pentru transferul lui Cristi Ganea de la Viitorul
600.000 de euro e salariu anual primit de fundașul de 26 de ani până în 2021

Cristi Ganea nu a prins lotul în niciunul dintre cele 5 meciuri jucate de Bilbao în acest debut de sezon. Ganea este a treia opțiune pe postul de fundaș stânga, după Yuri Berchiche și Mikel Balenziaga.

Vezi și: Bild face lobby pentru Alexandru Maxim: "Acum are încredere! Dacă-l ții prea mult pe bancă, și-o pierde imediat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.