Liga 1

VIDEO INTERVIU incendiar la volan cu Alibec, la 2 luni după FCSB: "Am jucat cu semipareză și ei mi-au zis că am păcălit fotbalul!" » Din bolidul de 180.000 de euro, îi ia la rând pe Gigi, Dică și MM

FOTO: Vlad Nedelea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 September 2018

Denis Alibec (27 de ani) se dezlănțuie într-un interviu acordat în exclusivitate ediției tipărite de miercuri a Gazetei Sporturilor!

La aproape două luni după ce a plecat de la FCSB, atacantul revenit la Astra l-a primit pe reporterul GSP în bolidul McLaren de 180.000 de euro, achiziționat anul trecut.

La volanul supercarului, Denis accelerează când vine vorba despre perioada lui în roș-albastru și dezvăluie detalii șocante. 

 "Vedeam doar cu un ochi. Și totuși am jucat! Făcusem semipareză. Apoi mi-am auzit vorbe că nu am vrut să joc, că am păcălit fotbalul la Steaua. Mi s-a părut deplasat. Da, și domnul Becali știa de problemă pentru că i-am spus. 

Din ce mi-a spus doctorul, dacă mai fac o semipareză, risc să fac infarct. Sper însă să nu fie cazul", mărturisește Alibec. 

De neratat în interviul integral: Denis oferă detalii picante din relația cu Laurențiu Reghecampf, MM Stoica și Nicolae Dică, povestește ce a găsit la FCSB și mărturisește care e marea condiție pentru a reveni la roș-albaștri. 

Interviul complet, pe 3 pagini, poate fi citit miercuri, în zori, pe tarabe, sau după ora 00:00, pe platforma digitală a Gazetei - AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.