Tenis

Simona Halep, după dezastrul de la Wuhan: "Joc foarte bine, dar accidentările mă sâcâie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 septembrie 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost eliminată azi de Dominika Cibulkova, locul 31 WTA, în turul II al turneului de la Wuhan, China, scor 0-6, 5-7. (Detalii AICI)

"Vreau să schimb ceva înainte de Singapore (n.r Turneul Campioanelor) pentru că în ultimii 2-3 ani am pierdut în grupe. Nu știu ce se va întâmpla cu poziția de lider, nu joc pentru asta, îmi doresc doar să schimb ceva până atunci.

Nu am renunțat azi, ba chiar am forțat pentru că am crezut în acest meci, chiar dacă am pierdut până la urmă. M-am luptat pentru puncte. Dacă am venit aici, am venit pentru a da totul. Mereu dau totul și lupt până la ultima șansă. Și am fost aproape să câștig setul 2.

Acest meci îmi dă încredere că nivelul meu de joc e foarte bun. Nu sunt dezamăgită, doar tristă pentru că s-a ivit această accidentare", a zis Simona Halep după meci. 

Citește și:  SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA // EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu, "la cald" după eșec: "Practic, azi n-a fost pe teren! Pe mine altceva mă îngrijorează mai mult"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.