Cupa Romaniei

FOTO Sfidare! Nistor a marcat în Cupă și s-a dus glonț să arate un tricou cu dedicație, după scandalul din ultimele zile. Primele reacții oficiale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 septembrie 2018

Jucătorii lui Dinamo sfidează ordinul lui Negoiță și îl cer pe Ionel Dănciulescu înapoi la club! Ricardo Grigore și Nistor au marcat rapid pentru 2-0 la Galați, în meciul din "16-imile" Cupei cu Dacia Unirea Brăila, apoi au arătat tricoul cu un mesaj de susținere pentru fostul director general. Nistor a arătat tricoul și în minutul 70, când a reușit dubla.

Mesajul inscripționat pe tricoul alb, fluturat de cei doi fotbaliști în fața camerelor TV, a fost: "Danciu rămâi cu noi". 

Ionel Dănciulescu a fost prezent în lojă la Galați și a salutat zâmbitor gestul de susținere al fotbaliștilor, la 24 de ore de când a semnat demisia din funcția de director general. 

SFIDEAZĂ ORDINUL ȘEFULUI

Decizia jucătorilor vine după ce Ionuț Negoiță îi refuzase categoric lui Niculescu solicitarea de a-i permite lui Dănciulescu să revină în club. Conform surselor GSP, Ionuț Negoiță le-a transmis colaboratorilor în ziua în care Clau-gol a semnat: "Dănciulescu nu mai are ce să caute la Dinamo. Să nu mai aud de el în viața mea!".

DAVID: "Nu e adevărat"

La pauza meciului de la Galați, Alexandru David, președintele lui Dinamo, a ținut să ofere un punct de vedere pe acest subiect: "Nu e niciun ordin împotriva lui Danciu, iar cine afirmă asta nu vrea decât să-i facă rău lui. Drept dovadă, iată unde stă Dănciulescu acum la meci, alături de toată conducerea lui Dinamo". 

Dănciulescu a reacționat și el în timpul jocului: "Eu am plecat și am lăsat numai prieteni la Dinamo, iar relațiile dintre mine și domnul Negoiță sunt foarte bune și nu înțeleg de ce se dorește a se face un conflict între noi. Poate mă voi întoarce în viitor la Dinamo, chiar cu domnul Negoiță patron, mai ales că și băieții mă vor înapoi. Nu vorbim acum, e meci. Am venit la acest meci pentru a fi alături de Claudiu și sunt onorat că jucătorii s-au gândit la mine". 

Citește și:  FOTO Prezență-surpriză în lojă la Galați, la primul meci al lui Niculescu pe banca lui Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.