Cupa Romaniei

DACIA UNIREA BRĂILA - DINAMO // GALERIE FOTO + VIDEO Ratarea anului! Un dinamovist s-a făcut de râs la Galați, iar Balint nu s-a putut abține: "A reușit imposibilul"

+7 Foto
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 septembrie 2018

În finalul primei reprize a meciului Dacia Unirea Brăila - Dinamo, din 16-imile Cupei României, la 2-1 pentru "câini", Danijel Subotici a avut o ratare incredibilă.

Sergiu Hanca și Dan Nistor au plecat pe contraatac, iar căpitanul dinamovist a centrat în fața porții, unde aștepta Danijel Subotici. Atacantul elvețian de 29 de ani s-a întâlnit cu mingea la un metru de linia porții, dar a lovit greșit, trimițând  în bara transversală!

"E aproape imposibil să ratezi dintr-o asemenea fază! Subotici a făcut ce e mai greu. Nu a făcut ce era ușor în această situație, adică să înscrie", a comentat la pauză amuzat Gabi Balint, în studioul TV Digi Sport. 

 

Vezi AICI desfășurarea meciului

Vezi și: VIDEO + FOTO Fază controversată în Dacia Brăila - Dinamo » Gazdele au primit penalty după o ieșire haotică a portarului dinamovist

Vezi și: FOTO Sfidare! Nistor a marcat în Cupă și s-a dus glonț să arate un tricou cu dedicație, după scandalul din ultimele zile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.