Liga 1

CUPA ROMÂNIEI // Nistor a dat din casă! Scene inedite în vestiar: "A început să plângă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 septembrie 2018

Dan Nistor a vorbit despre victoria lui Dinamo cu Dacia Unirea Brăila din "16-imile" Cupei, scor 3-1, meci în care a reușit o "dublă". Fotbalistul a povestit și o scenă emoționantă cu Dănciulescu în vestiar la finalul partidei. 

"A fost o perioadă neagră, dificilă pentru mine. Am primit multe mesaje urâte. Nu înțeleg de ce. Îi mulțumesc lui Bratu pentru ce a făcut la Dinamo, îi doresc mult succes pe mai departe. 

Poate pe viitor ne vom mai întâlni. Nu-i port pică. Celor din galerie le voi demonstra ce pot eu, asta le-am și spus. Acum o săptămână mă sunau să-mi dea bani, acum mă înjură, nu înțeleg de ce.

Am greșit că am stat pe telefon la pauza meciului de la Iași, îmi cer scuze pentru asta. Oamenii învață din greșeli", a zis Dan Nistor la LookTV. 

"Dănciulescu a început să plângă"

Nistor a fost cel care a avut ideea în vestiar ca marcatorii cu Brăila să arate după goluri un tricou cu un mesajul de susținere pentru fostul director general: "Danciu, rămâi cu noi". La finalul meciului, mijlocașul a povestit ce s-a întâmplat în vestiar: 

"Îi dedic victoria și calificarea lui Danciu. Sper să se reîntoarcă, aici e casa lui. E greu să fie plecat de acasă. Ne dorim din tot sufletul să se întoarcă. A venit în vestiar, ne-a mulțumit și a început să plângă când toți i-am strigat numele".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.