Liga 1

Becali face ofertă și pentru galeria lui Dinamo? Furtuna produsă de ultimele declarații ale șefului FCSB

Articol de Andrei Crăiţoiu, Remus Răureanu  —  Wednesday, 26 September 2018

Gigi Becali nu se mulțumește să-i remarce pe jucătorii rivalei Dinamo. Acum s-a îndrăgostit și de ultrași. Atât de tare încât i-a supărat pe steliști, care anunță că ei nu mai merg la meciuri.

Cu declarațiile lui, Becali o destabilizează pe Dinamo, dar tocește și popularitatea propriului club. Într-un moment în care Gigi spera să-i mai atragă în tribune pe suporterii care au părăsit echipa din cauza schimbării numelui și a pierderii mărcii, puținii "ultras" care mai rămăseseră anunță că nu vor mai participa la meciuri.
Motivul îl constituie o comparație pe care a făcut-o Becali, cam ca declarația de admirație pentru Nistor, de data asta adresată galeriei "câinilor": "Dacă aș fi avut eu suporteri ca ai lui Dinamo, aș fi făcut lucruri mari de tot! N-ar fi acceptat ei ce s-a întâmplat la Steaua, l-ar fi «ascuns» pe Talpan! Mi se pare incredibil că oamenii se mai duc după echipă! L-am și sunat pe MM în timpul meciului lui Dinamo de la Iași și i-am zis «Uită-te câți au călătorit cu echipa în Moldova, când Dinamo e pe locul 10!»". 

Peluza Roș-Albastră, noua grupare de fani steliști, anunță că nu va mai susține echipa în partidele următoare. Suporterii au fost la Voluntari pentru jocul cu Călărași, dar s-au prezentat numai vreo patru și nu au scandat, nu i-au încurajat pe jucători. O atmosferă în care Gigi a avut și mai multe motive să regrete că nu beneficiază de o galerie ca la Dinamo. 

Complimentul pe care l-a făcut grupului ultra din Ștefan cel Mare îl costă și ultimul rest de "peluză" care-i mai rămăsese. Fanii cei mai fideli, facțiunile Nord și Sud, n-au mai apărut pe stadioane de când Talpan a câștigat în procese exclusivitatea asupra numelui Steaua și a mărcii tradiționale. Roș-albaștrii au ajuns să nu mai știe dacă echipa lor mai e în prima divizie ori s-a reînființat în liga a patra și luptă pentru promovare. 

700 de spectatori au asistat la jocul FCSB-Călărași, disputat la Voluntari, în runda trecută

"Câți spectatori au fost la meciul Stelei? Șapte sute?! Așa s-a ajuns în prima ligă de fotbal din România, meciurile Stelei să mai fie urmărite de doar două blocuri din Militari!" Cătălin Oprișan, editorialist GSP, la Antena 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.