Tenis

Decizie radicală a Serenei Williams » Americanca a făcut anunțul chiar de ziua ei

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 September 2018

Serena Williams, 16 WTA, a anunțat că se retrage de la turneul de la Beijing și va încheia sezonul după doar 24 de meciuri.

Cu 23 de titluri de Mare Șlem câștigate în carieră, Serena a jucat două finale în acest an, la Wimbledon și US Open, dar a fost învinsă în ambele ocazii, de nemțoaica Angelique Kerber și la New York de Naomi Osaka după un ultim act care a declanșat un scandal uriaș.

Serena a evoluat în doar 7 turnee în 2018, având un record de 18 victorii și 6 înfrângeri. Pe lângă Wimbledon și US Open, a mai jucat la Roland Garros, unde s-a retras înainte de meciul din optimi cu Maria Sharapova, dar a absentat la Australian Open. A mai participat la Indian Wells, Miami, San Jose și Cincinnati, de fiecare dată fiind eliminată în fazele incipiente ale competițiilor.

Serena Williams împlinește chiar azi, 26 septembrie, 37 de ani și este cea mai titrată jucătoare din era Open cu 23 de turnee de Mare Șlem.

Citește și: Geambașu după înfrângerea lui Halep de la Wuhan: "Ce se întâmplă cu Simona? Ceva este greşit sau cineva greşeşte în pregătirea ei"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.