Liga 1

MM Stoica, săgeți către rivala CFR Cluj! A început duelul la distanță: "Foarte grav ce s-a întâmplat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 septembrie 2018

Mihai Stoica a vorbit despre partida de duminică, pe care FCSB o va juca la Târgu Mureș, cu Hermannstadt. Oficialul FCSB n-a uitat însă să lanseze câteva săgeți la adresa campioanei României, CFR Cluj, care etapa trecută a câștigat cu 1-0 duelul împotriva sibienilor. 

"Ne interesează foarte tare să câştigăm la Târgu Mureș cu Hermannstadt, vom avea un meci dificil, pentru că aţi văzut ce s-a întâmplat cu CFR, acolo CFR a câştigat cu foarte multă şansă, este o mare minciună rezultatul ăla, a fost o mare eroare de arbitraj la 0-0.

Foarte grav ce s-a întâmplat, probabil că asta se întâmplă, e ciclic, se întâmplă mereu când joacă Sibiul cu CFR. A mai retrogradat Sibiul din cauza unei greşeli de arbitraj când Radu Petrescu a inventat un fault la Beto, Beto dând pe lângă minge şi căzând în cap.

A picat Sibiul atunci, CFR a câştigat campionatul. Sper să nu avem şi noi parte de erori inexplicabile împotriva noastră, până acum nu avem de ce să ne plângem, cel mai bun arbitraj din ultimii ani”, a zis Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.