Liga 1

Gigi Becali i-a exasperat » E somat de fanii din Peluză, care vor să aibă o întâlnire cu el: "E prea mult!"

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 27 septembrie 2018

Fanii lui FCSB din Peluza Roș-Albastră se simt jigniți după ce Gigi Becali i-a lăudat pe suporterii lui Dinamo și spun că vor mai veni la partidele favoriților după ce patronul își va cere scuze public.

FCSB a fost părăsită de noua galerie, Peluza Roș-Albastră. Unul dintre liderii acesteia a explicat pentru Gazetă: "Ne-am săturat să mai fim jigniți! După egalul cu CFR, Gigi Becali zicea că dacă avea în spate Peluza Sud îi urca pe garduri. Acum, a spus că dacă eram mai fanatici, ca ăia de la Dinamo, vezi Doamne!, îl ascundeam pe Talpan și nu mai avea probleme cu Armata! E prea mult. Au plecat atâția suporteri. Noi, în doi ani, am reușit să readucem lumea la stadion și tot nu suntem buni?! Gata, până nu își va cere scuze, noi nu mai mergem organizat la meciuri! Cine se duce pe cont propriu va fi exclus din grupul nostru!".

Liderii suporterilor vor să aibă o întâlnire cu Gigi Becali și cu conducătorii clubului, "să vedem și noi ce se vrea. Nu cerem bani, nu avem pretenții, dar nici așa! Și jucătorii sunt reci, nici nu ne bagă în seamă, odată nu i-am auzit să zică că au nevoie de suporteri. Nu știm cât vom lipsi de la stadion. Dacă nu se schimbă lucrurile, poate la meciul cu Dinamo, din noiembrie, să mai venim!".

"Am umplut peluzele cu Rapid Viena, cu Hajduk, cu Dinamo. Nu am provocat scandaluri, nu a plătit clubul vreo amendă pentru noi! Și tot noi suntem jigniți?!"Lider al galeriei FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.