Campionate

Britanicii știu destinația lui Paul Pogba » Toate indiciile duc acolo: jucătorii îl vor, iar Mino Raiola și-a dat acceptul

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 septembrie 2018

Paul Pogba (25 de ani) este în relații din ce în ce mai reci cu Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United. Presa din Marea Britanie afirmă că francezul este aproape de o mutare la Barcelona.

Situația de la United este una tensionată. Dacă Jose Mourinho va fi păstrat pe banca "diavolilor roșii", periplul lui Pogba e aproape de final. "The Special One" l-a scos deja de pe lista căpitanilor, iar tenisunea dintre cei 2 este vizibilă (detalii AICI)

TheSun anunță astăzi că Barcelona va face pasul decisiv în pauza de iarnă și are atuuri destule. Mino Raiola, impresarul fotbalistului, este unul dintre ele. Acesta s-ar fi întâlnit deja în această vară cu șefii catalani. Pogba ar da și peste o serioasă colonie francează: Ousmane Dembele, Clement Lenglet și Samuel Umtiti. 

"Ar fi grozav dacă Paul Pogba ar ajunge într-o bună zi la Barcelona. E un fotbalist desăvârșit, dar momentan e sub contract cu Manchester United. Trebuie să respectăm clubul și jucătorii acestuia"Gerard Pique

90.000.000 €este cota proaspătului campion mondial pe transfermarkt.de

Vezi și: Leganes acuză lipsa de sportivitate a Barcelonei: "Cred că e un gest destul de urât"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.