Liga 1

Marius Șumudică, ponturi pentru patronul FCSB: "I-am spus lui Gigi să-l ia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 September 2018

Marius Șumudică, în prezent la Al Shabab, a vorbit despre posibilitatea de a antrena FCSB și a dezvăluit că a contribuit la transferul lui Alexandru Stan la vicecampioana României. 

Într-un interviu exclusiv acordat pentru GSP.ro (vezi AICI), Denis Alibec opinează că FCSB ar fi câștigat titlul cu Marius Șumudică pe banca tehnică.

"Să spun și eu ce a spus Alexa? Că erau campioni de 3 ori la rând? E greu ca eu să fiu antrenor la FCSB. E greu. Îi mulțumesc lui Denis Alibec. Probabil că el a vorbit strict profesional despre antrenorul Șumudică.

Am văzut că l-au luat acum și pe Stan de la Astra. Joacă foarte bine în banda stângă, se va impune rapid. I-am spus lui Gigi să-l ia cu ochii închiși pe Alexandru Stan. M-a întrebat cu mult înainte despre el", a declarat Șumudică pentru Pro X.

"Eu îmi doresc foarte mult ca Claudiu să reuşească, să prindă play-off-ul. Este un fost coleg de-al meu, un dinamovist, merită să antreneze Dinamo. Dar am mai spus-o, Dinamo nu va mai câştiga trofee decât când va ajunge Alexa la Dinamo"Dan Alexa

Vezi și: Pe cine mai laudă Gigi Becali săptămâna asta: "Va fi jucătorul pe care mi l-am dorit dintotdeauna!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.