Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a aflat sancțiunea dictată de UEFA după "roșul" văzut contra Valenciei

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 September 2018

Cristiano Ronaldo (33 de ani) va putea juca în partida dintre Manchester United și Juventus Torino din grupele Ligii Campionilor.

  • Man. United - Juventus Torino se joacă pe 23 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1, Look Sport și liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro.

Portughezul Ronaldo a fost eliminat în prima etapă a actualei ediții de Liga Campionilor, câștigat de Juventus în deplasare, scor 2-0, contra Valenciei. Centralul Felix Brych a considerat că deținătorul Balonului de Aur l-ar fi tras de păr pe Murillo.

Ronaldo a izbuncnit în plâns considerându-se nedreptățit și pare să-i fi convins pe cei de la UEFA. Sentința în această speță a sosit astăzi: "Comisia de control și etică a UEFA a hotărât să îl suspende pe Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Juventus Torino, un singur meci din competițiile organizate sub egida UEFA". 

Astfel, Cristiano se poate întoarce pe "Teatrul Viselor", locul unde a devenit consacrat. Ronaldo va lipsi doar în partida cu Young Boys Berna, de pe teren propriu.

154
de meciuri în cupele europene a adunat Ronaldo. Elimarea din partida cu Valencia a fost prima 

Vezi și: Massimiliano Allegri, după meciul cu Bologna: "Trebuia să-l înlocuiesc pe Cristiano"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.