Liga 1

OFICIAL S-a decis viitorul lui Dan Nistor! EXCLUSIV Prima reacție a jucătorului

Foto: Cristi Preda

Articol de Victor Vrînceanu  —  Thursday, 27 September 2018

Dinamo a prelungit azi contractul cu Dan Nistor până în 2021.

UPDATE 18:35

Dan Nistor a oferit prima reacție pentru GSP.ro: "Am semnat prelungirea contractului cu Dinamo. Sunt foarte fericit că am rămas aici. Am ales cu sufletul, chiar dacă anumiți fani m-au contestat. Îi înțeleg, dar îi rog pe viitor să se uite la faptele noastre, ale jucătorilor de la Dinamo, și nu la declarațiile pe care le dau oamenii care sunt la cluburile rivale și vor să destabilizeze echipa.

Nu aș vrea să detaliez sumele din noul contract, dar pot spune că managementul clubului mi-a arătat respect sută la sută. Le mulțumesc, iar acum că toate s-au liniștit, e timpul să trecem la treabă și să le arătăm tuturor că suntem Dinamo!".

update 18:30

Clubul Dinamo a anunțat oficial prelungirea contractului lui Nistor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conducerea dinamovistă se ține de cuvânt și îi va pune astăzi pe masă lui Dan Nistor (30 de ani) un nou contract.

Mijlocașul "câinilor" e așteptat la ora 18:30, la hotelul Rin, să semneze prelungirea contractului. Acesta se va întâlni cu președintele Alexandru David, care i-a promis o majorare salarială de la 10.000 la 15.000 de euro pe lună, plus alte bonusuri.

Nistor mai are doi ani de contract, iar în această seară va semna prelungirea pe încă un sezon. Dinamoviștii vor astfel să-și asigure serviciile lui Nistor pentru viitor, mai ales că în ultima vreme FCSB l-a ademenit pe mijlocaș cu sume fabuloase: 20.000 de euro lunar și 100.000 de euro la semnătură.

1.100.000 €este cota lui Nistor, potrivit transfermarkt

Citește și: Nistor a dat din casă! Scene inedite în vestiar: "A început să plângă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.