Liga 1

Claudiu Niculescu a intrat în galeria celor buni » Doar o dată mai reușise o astfel de performanță

Articol de Victor Vrînceanu  —  Thursday, 27 September 2018

Claudiu Niculescu a debutat cu dreptul pe banca lui Dinamo, după victoria din Cupă, cu Brăila,  3-1, și a ajuns la la 2 începuturi victorioase dintr-un total de 8 starturi în cariera de antrenor.

Claudiu Niculescu, 42 de ani, este antrenorul lui Dinamo de o săptămână, dar deja a intrat în galeria tehnicienilor fruntași ai "câinilor". "Lunetistul" a debutat pe banca tehnică a roș-albilor în victoria din Cupa României, cu Unirea Brăila, 3-1.

Cu toate că echipa pregătită de Florentin Petre este pe ultimul loc din liga secundă, și partida a fost facilă, Niculescu are unul dintre cele mai bune debuturi din ultimele 10 sezoane ale lui Dinamo, alături de nume ca Andone și Stoican.

Totuși, Claudiu nu prea e obișnuit să câștige la prima apariție pe banca unei echipe. De când a pornit pe drumul antrenoratului, în 2010, Clau-gol a adunat 8 mandate de "principal" la 7 echipe, inclusiv Dinamo.

Dintre acestea, în doar două rânduri a reușit să câștige: cu Brăila, acum două zile, și cu Damila Măciuca, împotriva lui FC Maramureș, 3-0. În rest, 3 înfrângeri și 3 remize.

7.000 €pe lună câștigă Niculescu la Dinamo

4 antrenori au debutat pe banca lui Dinamo cu remiză în ultimele 10 sezoane: Bonetti, Ion Marin, Țâlnar și Dorinel Munteanu

Citește și: Dinamo este clubul tuturor posibilităților » Cum vor "câinii" să facă rost de banii necesari pentru transferul lui Grozav

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.