Liga 1

Jucătorul din cauza căruia Dică e criticat dur: "Își dă cu stângul în dreptul un meci întreg"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 septembrie 2018

Ion Crăciunescu, 68 de ani împliniți azi, a continuat tirada de critici la adresa antrenorului lui FCSB, Nicolae Dică. După ce în urmă cu o săptămână susținea că Dică nu are autoritate la echipă, fostul arbitru spune că nu i-a plăcut cum a procedat tehnicianul în meciul câștigat cu Dunărea Călărași, 2-0.

"Ce am văzut n-aș vrea să mai văd. FCSB-ul are o altă problemă, dacă se chinuie să câștige la Călărași. Rusescu își dă cu stângul în dreptul un meci întreg și tu îl scoți pe ăla care joacă bine? Pe urmă vine și se rățoiește că are presa ceva cu el!

Nu știe, săracul (n.r. Nicolae Dică), se învârte pământul cu el și el nu știe. Poate să fie un antrenor bun, dar nu acum. După părerea mea, și Clujul e de nerecunoscut”, a declarat Ion Crăciunescu la Radio Sport Total FM.

Crăciunescu a vorbit și despre ziua sa de naștere și susține că a fost sunat de Adrian Porumboiu, care și el a împlinit astăzi tot 68 de ani: "Nu simt nicio modificare. Mi-a dat un telefon Porumboiu, m-a invitat să sărbătorim împreună și i-am zis «Bă, vin peste doi ani la tine, că schimbăm prefixul»".

Citește și: Marius Șumudică, ponturi pentru patronul FCSB: "I-am spus lui Gigi să-l ia"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.