Cupa Romaniei

UNIREA ALBA IULIA - FCSB 0-1 // Dică explică de ce a jucat FCSB atât de slab cu o echipă de Liga a 3-a: "Mă gândeam la prelungiri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 septembrie 2018

Nicolae Dică a vorbit despre jocul echipei sale în victoria chinuită din 16-imile Cupei României cu Unirea Alba Iulia (L3), scor 1-0, gol Rusescu (85).

"Ne-am creat ocazii de a marca. În Cupă există mereu surprize. Alba Iulia și-a creat o ocazie mare în prima repriză.

E adevărat că mă gândeam că vom intra în prelungiri, dar e bine că am marcat. Nu sunt supărat pe Tănase că a ratat acel penalty. Important e că etapa trecută în campionat a marcat de la 11 metri. E bine că am câștigat azi.

Eu mă bucur că jucătorii au atitudine, că dau totul. Le-am spus mereu că nu contează ce adversar întâlnim și contează atitudinea", a declarat Dică la Look Sport.

"Azi nu aveam niciun fundaș central disponibil, de aceea i-am folosit pe Filip și Morais. Am adus și doi jucători tineri de la echipa a doua pe care voiam să-i văd"
 Nicolae Dică despre cuplul de fundași centrali

 Citește și: Steliștii se amuză de situația de la Rapid: "E o surpriză că au fost eliminați din Cupă? Nu cred"

  • Echipele calificate în "optimi" sunt: Dinamo, Viitorul, CFR, Craiova, Poli Iași, CS Mioveni, Dunărea Călărași, "U" Cluj, Hermannstadt, Voluntari, Miercurea Ciuc, Sepsi, Astra, Gaz Metan, Turris Turnu Măgurele și FCSB.
  • Tragerea la sorți e vineri la ora 11.
  • Vezi AICI toate rezultatele din 16-imile Cupei României!
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.