Liga 1

Dinamo, tot mai aproape de încă un transfer important: "Își dorește să vină la noi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 septembrie 2018

Dinamo face pași rapizi și e tot mai aproape de rezolvarea transferului lui Gicu Grozav, atacant care este liber de contract în acest moment. Fotbalistul a refuzat deja o primă oferă, însă acum e tot mai aproape de a semna. 

"Cu Gicu Grozav am vorbit cu el chiar ieri, i-am spus să rămână la Zlatna să elimine FCSB-ul şi pe urmă să se urce în mașină să vină.

Vom vedea zilele acestea, dar deocamdată azi avem un meci foarte important cu Sepsi, ne concentrăm pe acest joc şi vedem ce va urma.

Se poate orice transfer. Mai sunt câteva amănunte de pus la punct. Şi el îşi doreşte să vină la Dinamo, şi Dinamo îşi doreşte să îl legitimeze, vom vedea!", a declarat Bălănescu conform TV Telekom Sport.

...despre Nistor: "Nistor a fost tot timpul cu gândul la Dinamo, numai că jocul echipei nu l-a ajutat foarte mult şi implicit şi jocul lui. Nistor a semnat prelungirea, toate lucrurile legate de contract au fost stabilite, nu văd niciun fel de problemă vizavi de Nistor".

Citește și: Claudiu Niculescu a oferit ultimele detalii despre transferul lui Grozav: "Am vorbit cu cei din conducerea clubului"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.