Liga 2

Totul pentru promovarea mult visată » Un fost campion al României a semnat cu FC Argeș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 septembrie 2018

Emil Săndoi vrea să ajungă în L1 cu formația piteșteană și încă nu a pus stop transferurilor. După aproape două săptămâni de negocieri, FC Argeș a ajuns la un acord cu Rareș Enceanu, fost campion al României cu FCSB.

Rareș are 24 de ani și s-a despărțit oficial de vicecampioana României în urmă cu câteva săptămâni. Mijlocașului i-a fost reziliat contractul, în urma unei decizii a Comisiei de Recurs din cadrul FRF. În luna iunie a acestui an, FCSB i-a propus rezilierea jucătorului, însă acesta n-a vrut și abia acum a devenit oficial liber de contract. În vara acestui an, fotbalistul s-a antrenat cu Rapid, iar în ultima perioadă cu FC Argeș.

150.000 €e cota de piață a lui Enceanu, conform transfermarkt.de

Înainte de a ajunge în Trivale, Enceanu a mai jucat fiind sub contract cu FCSB, la FC Voluntari și FC Brașov. Ultima dată a jucat pentru stegari, în mai 2017, iar de atunci a stat pe tuşă din cauza unor accidentări. Mijlocașul a câștigat trei trofee cu FCSB, toate în mandalul lui Costel Gâlcă, atunci când steliștii au reușit tripla: titlul de campion al României, Cupa și Supercupa României.

Enceanu a fost adus la FCSB ca un mare talent de la FC Braşov. L-a costat pe Gigi Becali suma de 250.000 de euro și primea lunar 9.000 de euro din partea roș-albaștrilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.