Liga 1

DINAMO - SEPSI 0-0 // VIDEO+FOTO Ceva s-a schimbat! Claudiu Niculescu întărește defensiva "câinilor" + Clasamentul actualizat

+14 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 septembrie 2018

Dinamo și Sepsi au terminat la egalitate, scor 0-0, în primul meci al etapei cu numărul 10 din Liga 1.

Prima repriză a fost greu de privit pentru cei aproximativ 1.200 de fani prezenți pe arena din Ștefan cel Mare. Claudiu Niculescu și Eugen Neagoe au adoptat cartea prudenției. Singurele ocazii de poartă au venit în urma unor șuturi de la distanță. Ambele i-au aparținut lui Nistor, în minutele 29 și 34, și de fiecare dată mingea s-a scurs la mai bine de un metru de poartă.

Partea a doua a fost mai vie. Salomao a avut o bună oportunitate de gol în minutul 72. A scăpat din marcajul fundașilor centrali, și-a făcut mingea spre centru, pe piciorul drept, dar a trimis defectuos. Sorescu a șutat și el periculos 3 minute mai târziu. Niczuly a respins în față.

Sepsi a avut șansa ei. Istvan Fulop a a efecutat periculos o lovitură liberă, iar Tandia a reluat cu capul, întinzându-l serios pe panamezul Penedo.

Niculescu a riscat, l-a introdus pe Subotic și a jucat cu două vârfuri în ultimele 20 de minute, iar Dinamo a presat. Șuturile au curs la poarta lui Sepsi, cu aceeași Salomao și Sorescu actori principali. Dinamo a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 78. Dejan Sorescu a pătruns în careu și s-a prăbușit, dar Marius Avram a lăsat jocul să continue.

A patra remiză din 5 înfruntări între cei doi tehnicieni, Claudiu Niculescu și Eugen Neagoe, o duce pe Sepsi pe poziția a 3-a în Liga 1. Dinamo rămâne în zona play-out-ului, pe 10. 

Dinamo - Sepsi  0-0

clasament actualizat 

Echipele de start

Dinamo București: Penedo - Corbu, Mezague, Katsikas, Sg. Popovici - Cooper, R. Grigore - Hanca, D. Nistor, Salomao - D. Popa
Rezerve: Eșanu - Delorge, M. Popescu Sorescu, Gomelt, Subotic, Moldoveanu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vașvari - Drăghici, I. Fulop, Nouvier - Tandia
Rezerve: Fejer - A. Rus, I. Ursu, Y. Hamed, Mensah, Karnitski, Fl. Ștefan
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Dinamo, București
Arbitru: Marius Avram

programul etapei cu numărul 10

Dinamo - Sepsi OSK 0-0
Sâmbătă 19:15 Voluntari - FC Botoșani
Duminică
16:00 Gaz Metan - Poli Iași
18:00 Viitorul - Astra Giurgiu
21:00 Hermannstadt - FCSB
Luni
18:00 Chiajna - Călărași
21:00 CFR Cluj - Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.