Tenis

Simona Halep, reacție în premieră după accidentarea de la Wuhan! Emoții mari înaintea debutului de la Beijing

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 septembrie 2018

Simona Halep este gata de turneul de la Beijing, cel unde anul trecut a devenit oficial pentru prima dată numărul 1 WTA. Totuși veștile nu sunt extraordinare din partea sportivei noastre, care încă se resimte după accidentarea de la Wuhan. Recunoaște că se află sub tratament și că trebuie să fie atentă.

"Este greu să am așteptări prea mari, asta pentru că vin după accidentarea de la Wuhan, dar abia aștept să înceapă, să dau totul pe teren și am încredere că va fi bine. Înainte de meci, duminică, mi-a înțepenit spatele în timpul antrenamentului, apoi nu am putut să mă mișc vreo două zile.

Am încercat să joc, am dat tot ce am putut, dar nu a fost suficient pentru a câștiga meciul de la Wuhan. Am făcut tratament, fizioterapie și masaj. Mușchiul încă este contractat, așa că trebuie să fiu atentă, să am grijă. 

Mă simt mult mai bine, fac tratamentul în fiecare zi și asta mă ajută. Cred că voi fi bine, pentru că m-am recuperat destul de bine. Acum nu sunt încă sută la sută, dar cu siguranță, când voi începe meciurile, o să fiu mai bine", a zis Simona Halep la conferința de presă.

Citește și: Simona Halep, traseu infernal la Beijing! Românca va avea probleme încă din turul 2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.