Liga 1

DINAMO - SEPSI 0-0 // Cornel Dinu nu iartă nimic: "E ceva unic în istoria clubului!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 September 2018

Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul de debut al etapei cu numărul 10 din Liga 1. 

"Nu aveam cum să vedem ceea ce dorește Claudiu, abia a sosit la echipă. Vom putea observa ceva abia după pauza internațională. Acum ne putem face o impresie a moștenirii primite.

E o asemănare între jocul de la Galați, cu Brăila, și prima repriză de astăzi. De fiecare dată adversarii au controlat jocul în primele 45 de minute. După pauză, într-adevăr, au avut câteva ocazii. Dinamo a avut primul corner în minutul 64 cred. E ceva unic în istoria clubului cred. Este vorba de atitudine și de găsirea unei formule de joc.

În această degringoladă de aducere a jucătorilor, asta e situția. În toată lumea, de acest lucru se ocupă niște oameni pricepuți. Nu poți lăsa un astfel de departament pe umărul lui Iorga, unul care a apărat mai mult poarta de la Rin decât pe terenul de fotbal. Sigur, există și niște interese din partea anumitor impresari", a declarat Cornel Dinu pentru TV Digi Sport. 

Vezi și: DINAMO - SEPSI // Conflictul Nistor - Bratu are urmări » Câți suporteri sunt prezenți ACUM pe arena din Ștefan cel Mare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.