Stranieri

VIDEO Derby cu scandal în Cehia » Nicușor Stanciu, ELIMINAT după ce arbitrul a consultat VAR! Sparta pierde contra marii rivale la titlu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 septembrie 2018

Viktoria Plzen a trecut de Sparta Praga, scor 1-0, în derby-ul campionatului din Cehia. Florin Niță, Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu au fost titulari la oaspeți.

Prima repriză a fost tacticizată la extrem, cu un singur șut trimis pe spațiul porții, aparținând gazdelor, în minutul 24. Niță a intervenit salvator în fața lui Michael Krmencik, în situație de 1 la 1.

Repriza a doua a fost mai antrenantă. Stanciu a ratat o bună ocazie de gol în minutul 73. A trecut de 3 fundași adverși și a șutat din unghi. Mingea a fost respinsă în corner de portarul advers. Unicul gol al partidei a fost marcat de Prochazka, în minutul 75. Șutul său din interiorul careului a fost deviat decisiv, direct în vinclul porții lui Niță.

Minutele de prelungire au adus un incident care l-a avut protagonist pe Stanciu. Și-a lovit fără minge un adversar și a fost eliminat, după consultarea arbitrajului video. Vezi AICI faza. 

  • Sparta Praga pierde primul meci din actualul sezon și cade pe poziția a 3-a, cu 23 de puncte. Plzen egalează liderul Slavia Praga în vârful clasamentului. Formația lui Alexandru Băluță are tot 24 de puncte, însă și un meci mai puțin disputat. 

Vezi și: VIDEO Budescu, genial în ultimul meci al lui Șumudică din Arabia Saudită » Al-Shabab e neînvinsă după 4 etape

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.