Liga 1

DINAMO - SEPSI 0-0 // Nistor, criticat după jocul cu Sepsi: "Nu știu cât îl duce capul, dar a dat un antrenor afară" + Sfaturi pentru Niculescu

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 septembrie 2018

Fostul fotbalist Alexandru Boc, 72 de ani, l-a criticat pe căpitanul dinamovist Dan Nistor pentru că nu și-a mobilizat coechipierii după plecarea lui Florin Bratu și îi oferă câteva sfaturi noului tehnician, Claudiu Niculescu, după 0-0 cu Sepsi.

"Nu e posibil așa ceva. Ai dat un antrenor afară (n.r. despre Nistor). Acum trebuia să-și mobilizeze colegii și să le spună să câștige, să-i ambiționeze. Nu știu cât îl duce capul, dar a dat un antrenor afară totuși. Eu în locul lui Claudiu i-aș duce pe jucători undeva la munte și aș face o pregătire fizică", a declarat Sandu Boc, la TV Digi Sport.

Ex-dinamovistul George Galamaz a vorbit și el despre noul antrenor al "câinilor": "Lucrul pozitiv după acest meci cred că rămâne faptul că noul antrenor n-a luat gol. Îl știu foarte bine pe Niculescu, știu cum lucrează. Mă bucur că elevii lui au înțeles ce li s-a cerut".


a fost nota primită de Dan Nistor din partea Gazetei Sporturilor după meciul de aseară

Citește și: Hanca și omul adus de Bratu, cei mai slabi cu Sepsi » Ce notă a primit Claudiu Niculescu și cine a fost cel mai bun jucător de pe teren

Dan Nistor, mesaj către contestatari + Ce spune despre Claudiu Niculescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.