Baschet

Reacția președintelui ACS Cuza Sport Brăila la adresa unuia dintre baschetbaliștii înjunghiați: "Stai ușurel, prietene, că nu suntem Real Madrid! Zici că noi suntem de vină"

Darrell cu mama și mătușa sa Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 September 2018

Mircea Totolici, președintele clubului ACS Cuza Sport Brăila, a lansat o serie de acuze la adresa mamei lui Darrell Bowie (24 de ani), unul dintre cei doi baschetbaliști înjunghiați într-un club de noapte din Brăila.

"E gata cu Darrell Bowie, a plecat în SUA. Am încheiat-o definitiv cu el. Știți vorba aceea cu facerea de bine? Asta am păţit cu el! A venit mama lui la noi cu pretenții: că vrea bilet de 1.500 de dolari, că vrea nu știu ce scaun, că vrea nu știu ce recuperare! Stai ușurel, prietene, că nu suntem Real Madrid!

Când a venit în România i-am luat bilet de 650 de dolari, acum și-a luat viteză. Zici că noi suntem de vină pentru acel incident nefericit! Că așa e în România, poate nu știați, echipele își trimit sportivii de performanță în cluburi noaptea la 1:30", a declarat ironic Mircea Totolici pentru Fanatik.

"Recuperarea ne-ar fi costat 20.000 de euro"

Oficialul de la Brăila a continuat: "Eu am avut grijă de el cât a fost la București, am avut un om în permanență cu el. Asta a fost obligația noastră: te-am îngrijit, te-am pus pe picioare, dar acum nu pot să omor toată echipa pentru tine. Recuperarea lui, de trei luni, ne-ar fi costat cam 20 de mii de euro. Înțelegeam dacă pățea vreo accidentare pe teren, aia era, făceam acest efort. Dar așa?

A stat cinci zile la noi, nu apucase să facă nici vizita medicală la Institutul de Medicină. Îi făcusem doar un EKG și analizele de sânge, iar el ce credeți că a făcut? Mi-a cerut banii pentru alea cinci zile! Vreo 150 de dolari, dar nu i-aș fi dat nici 5 dolari! Pentru ce vrei bani, prietene?! Te înţeleg că ai trecut printr-o dramă, dar ce vină avem noi?

La Bucureşti el a fost internat la spitalul de stat. Ambasada SUA a decis, fără să ne informeze sau să ne consulte, să îl mute la o clinică privată. Cine a plătit? Nu ştiu, că noi sigur nu am plătit. Probabil că a plătit cineva, dar nu se face aşa ceva, după părerea mea. Asta a fost situaţia cu Bowie. Noi am făcut tot ce a fost omeneşte posibil pentru el să îl punem cât de cât pe picioare, de acum e treaba lui ce face mai departe!".

Vezi și:  FOTO "Îl urăsc, a vrut să mă omoare!" » Imagini cutremurătoare cu rănile lui Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați la Brăila de interlopul "Dasaev"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.