Campionate

Ultimele zile la United pentru Mourinho » Dezvăluiri incredibile din trenul cu care Manchester s-a întors de la Londra după dezastrul cu West Ham

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 30 September 2018

Sfârșitul lui Jose Mourinho la United este tot mai aproape, chiar iminent, susține Daily Mail.

Rezultatul și mai ales jocul făcut de trupa din Manchester contra lui West Ham (1-3) au agravat criza "diavolilor", ce nu au mai pornit atât de slab de 29 de ani! Locul 10 după 7 runde. Deja distanța față de liderul Liverpool e de 9 puncte!

Scholes și Ferdinand critică atitudinea

Managerul portughez, care a găsit iarăși alți vinovați în afară de el, acuzându-l pe arbitru la două din golurile primite, ar avea orele numărate. "Jucătorii și cei din stafful tehnic au discutat în trenul cu care s-au întors de la Londra despre varianta schimbării lui Mourinho", a dezvăluit sursa citată.

"Fotbaliștii nu mai au foame, nici dorință", acuză Paul Scholes, fosta legendă a lui United. "Echipa nu mai e unită, a pierdut vestiarul și nu mai văd atitudinea potrivită în teren și asta se întâmplă de vreo patru săptămâni", a completat Rio Ferdinand.

25.000.000 €ar trebui să-i plătească Man. United, potrivit clauzei de reziliere a contractului, ca să scape de Mourinho, sub contract până în iunie 2020

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.