Liga 1

Surpriză de proporții! Răzvan Lucescu apără FCSB în războiul cu CSA Steaua! Nu iartă Armata: "E fals ceea ce spun ei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 September 2018

Răzvan Lucescu a vorbit despre disputa dintre CSA Steaua și FCSB. Recunoscut ca mare rapidist, fiul lui Mircea Lucescu e convins că adevărata echipă Steaua este cea din Liga 1, chiar dacă acum numele acestei formații este FCSB. 

Mai mult, tehnicianul lui PAOK și-a argumentat răspunsul și chiar atacă Armata, care acum cere despăgubiri de 37 de milioane de euro. 

"Faptul că această echipă s-a transformat în FCSB şi că s-a născut o altă Steaua sau că vor ei să spună că renaşte Steaua din trecut e fals! Când s-a produs cesiunea sau a fost acea înţelegere, Gigi Becali nu s-a dus să pună mâna pe club şi să îl tragă de partea lui, să spună: «Gata, e al meu!». A fost o înţelegere. El a cumpărat Steaua corect.

Ceea ce s-a întâmplat acolo, dacă a fost sau nu corect, în cadrul Armatei, este o altă problemă. Gigi Becali a preluat Steaua şi a continuat un parcurs excepţional în Europa. Steaua a fost an de an în grupele europene, în Europa League sau Champions League, a câştigat trofee, campionate, cupă. A investit, a menţinut Steaua la nivel foarte bun. Cum apari tu după 10 ani şi spui că nu e Steaua lui. Mi se pare o mare aberaţie şi o mare porcărie!

Numai în România se poate întâmpla aşa ceva, ca Armata să ceară despăgubiri de 37 de milioane! Eu cred că Steaua este cea a lui Gigi Becali din momentul în care s-au făcut actele și au ajuns la un acord şi trebuie să continue aşa. Este foarte important pentru fotbalul românesc ca Steaua să rămână Steaua", a zis Răzvan Lucescu pentru Fanatik

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.