Tenis

VIDEO Scene REPROBABILE! Sloane Stephens și adversara ei, la un pas de încăierare: "C***a dracului! A încercat să mă lovească"

+1 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 septembrie 2018

Americanca Sloane Stephens (9 WTA) și rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (39 WTA) s-au contrat pe toată durată înfruntării din turul I de la Beijing, încheiată cu victoria americancei, scor 6-7, 6-4, 6-4.

1. Primul moment tensionat: în actul secund, la scorul de 5-2 pentru Sloane, adversara a cerut intervenția medicului, acuzând dureri la spate. Americanca a fost sigură că rusoaica se preface și a mers să discute cu arbitrul de scaun, Jenny Zhang. Pavlyuchenkova s-a implicat și ea în schimbul jignitor de replici, care a fost la un pas să degenereze. A fost nevoie ca Zhang să coboare din scaun și ca supervizorul să intervină rapid. 

2. Spiritele nu s-au calmat. La scorul de 3-0 în decisiv, o minge a rusoaicei a trecut aproape de Stephens. Camerele video au surprins reacția numărului 9 WTA, care s-a întors cu spatele și a răbufnit cu fața spre tribună: "C***a dracului! A încercat să mă lovească".

Sloane a avut nervii mai tari în decisiv și a obținut prima victorie pe tărâm asiatic din 2015. În turul secund o va înfrunta pe chinezoaica Sasai Zheng (68 WTA).

Vezi și: Simona Halep are probleme mai serioase decât par?! 5 momente îngrijorătoare: de la "am înțepenit sub duș" la retragerea de la WTA Beijing

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.