Liga 1

VIDEO Marius Niculae, dezvăluire incendiară la GSP LIVE: "Finanțatorul a intrat în vestiar la pauză și a zis «Ăla și ăla nu mai joacă»" Reacția patronului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 octombrie 2018

Marius Niculae, fost atacant la Dinamo și Vaslui, a dezvăluit la GSP LIVE că un finanțator din Liga 1 a intrat în vestiar la pauză și a făcut schimbări.

"În România, a intrat finanțatorul la pauză și a făcut schimbări. Nu s-a întâmplat la Dinamo. Antrenorul nu era în vestiar. A intrat patronul și a zis "Ăla și ălă nu mai joacă". Am câștigat acel meci, am întors rezultatul", a declarat Marius Niculae la emisiunea GSP LIVE.

 

Adrian Porumboiu: "Nu era nevoie să intru in vestiar"

Intrat în direct, Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a recunoscut că a făcut mai multe schimbări la pauză.

"Să intru in vestiar? Nu trebuia să intru in vestiar ca să fac asta. Da, de multe ori am făcut asta. Nu pot spune că nu am făcut. Dacă s-a întâmplat, recunosc. Am făcut multe erori. Mai ales cu Ramon Lopez Caro și cu Augusto Inacio. Nu aveam voie să-l dau afară, mai ales pe Inacio. Dar am fost influențat de cei doi oameni pe care îi aveam pe lângă mine. Pe unul îl știți. L-a salvat Marius Niculae pe pod (n.r. Daniel Stanciu, Detalii AICI)", a declarat Adrian Porumboiu pentru GSP LIVE.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.