Liga 1

VIDEO Gnohere nu e de ajuns! "Mai e nevoie de un atacant" + Becali luat la țintă: "Finanțatorul a fost inspirat cu schimbarea de ieri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 octombrie 2018

Ilie Bărbulescu (61 de ani), fostul fundaș al Stelei, le-a transmis șefilor de la FCSB, în direct la GSP LIVE, că mai au nevoie de un atacant pentru a face performanță.

"Am văzut aproape toate jocurile Stelei, cred că mai are nevoie de un vârf puternic care să marcheze. Ar putea să ia în iarnă un vârf adevărat. Gnohere își face datoria, dar mai trebuie încă unul lângă el să joci cu două vârfuri. Și Barcelona suferă de un vârf autentic", a declarat Ilie Bărbulescu la emisiunea GSP LIVE.

...despre meciul câștigat cu Hermannstadt, scor 3-1: "Am văzut meciul aseară. Am văzut o echipă care începe să confirme. Steaua nu s-a chinuit. E diferență de valoare. Steaua rămâne Steaua. Și dacă era 2-0 pentru Hermannstadt, Steaua bătea cu 4-2. La lotul pe care-l are Steaua câștigă la pas campionatul".

...despre introducerea lui Moruțan în minutul 38 în locul lui Ovidiu Popescu: "Schimbarea din minutul 38 a fost inspirată, dar nu știu de ce n-a început din start cu Moruțan. Inspirat finanțatorul! Se pare că Gigi a găsit echipa ideală pentru campionat. Cred că se consultă cu Dică, cu MM asupra echipei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.