Tenis

VIDEO Specialistul GSP explică de ce Simona Halep merită bonusul de 1 milion de dolari + detalii despre problemele grave pe care le are liderul WTA

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 octombrie 2018

Deși a jucat doar un meci și jumătate la Wuhan și Beijing, Simona Halep, locul 1 WTA, a încasat un bonus de 1 milion de dolari.

Roxana Fleșeru, specialistul Gazetei Sporturilor în tenis, a vorbit despre proveniența bonusului încasat de Simona Halep și despre accidentarea de la spate, care a făcut-o să abandoneze în turul I la Beijing, în meciul cu Ons Jabeur, locul 113 WTA.

"Bonusul este plătit din banii jucătoarelor și din banii de la turnee, nu din ceruri. Să ne uităm la ce rezultate a avut Simona la celelalte turnee", a spus jurnalistul Gazetei Sporturilor.

Vezi în VIDEO declarațiile Roxanei Fleșeru despre situația Simonei Halep

Cum a obținut bonusul

Prin participarea la cele două turnee din Asia, Simona și-a asigurat un bonus important: 1 milion de dolari. Regulamentul WTA precizează că o sportivă care termină precedentul sezon pe primul loc și care participă toate turneele Premier Mandatory și Premier 5 dintr-un singur sezon primește 1 milion de dolari!

O jucătoare primește 450.000 de dolari doar pentru participările la toate turneele Premier Mandatory și alți 450.000 de dolari pentru cele din Premier 5, plus un bonus de 100.000 de dolari pentru prezența la toate aceste 9 turnee.

Citește și: Simona Halep e apărată după prestațiile slabe din Asia :"Asta te trage în jos și te scoate din ritm"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.