Baschet

Patronul localului din Brăila în care cei doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați a luat o decizie radicală

FOTO: Cătălin Curcă Facebook

Articol de Justin Gafiuc  —  luni, 01 octombrie 2018

Au trecut două săptămâni de la incidentul șocant petrecut la Brăila, în care doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați pe o terasă din oraș.

  • CONTEXT: Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în urmă cu două săptămâni la o terasă din oraș! Detalii pe larg, AICI

Proprietarul localului în care s-a petrecut regretabilul incident a recurs, conform presei din Brăila, la o decizie radicală: a scos restaurantul "The Music Pub" la vânzare, anunțând pe rețelele de socializare că renunță la afacere. 

"Afacere de vânzare – PUB/TERASĂ/CLUB! Două terase acoperite (una dintre ele este încălzită), pubul este situat central și complet funcțional – bar/bucătarie). Sisteme de sonorizare profesionale, mobilier, utilaje de bucătarie etc. etc. etc", sună anunțul publicat de Cătălin Curcă pe contul său de Facebook. 

Vezi și:  EXCLUSIV // FOTO "Îl urăsc, a vrut să mă omoare!" » Imagini cutremurătoare cu rănile lui Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați la Brăila de interlopul "Dasaev"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.