Campionate

Haos fără precedent la United » Pogba dă ultimatum conducerii: "Ori eu, ori Mourinho!"

FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 02 octombrie 2018

Paul Pogba, mijlocașul francez al lui United, nu mai suportă situația de la Manchester și haosul tactic provocat de portughezul care l-a declasat săptămâna trecută și din postura de vicecăpitan al ”diavolilor”.

Nu mai e cale de împăcare între Jose Mourinho și Paul Pogba. The Sun a aflat că mijlocașul francez nu mai tolerează situația de la United, amenințând că va cere transferul în ianuarie dacă managerul nu va fi demis.

"Ori eu, ori el!", a transmis conducerii clubului după ce ruptura între cei doi a devenit ireversibilă. Picătura ce a umplut paharul a fost meciul cu West Ham (1-3), în care campionul mondial a fost schimbat în minutul 70.

Alexis, pe linie moartă

"Pogba se ceartă tot mai des cu Mourinho și nu mai suportă să joace în formații și formule tactice pe care nu le mai înțelege nimeni. De genul folosirii la Londra a tânărului mijlocaș McTominay într-o defensivă în trei", a devăluit tabloidul britanic.

Paul Pogba nu numai că nu mai e căpitanul echipei din Manchester, dar Jose l-a declasat și din postura de vicecăpitan, după ce l-a avertizat și pe Alexis Sanchez că nu va mai intra până când nu își îmbunătățește jocul. Pogba le-ar fi spus colegilor că nu mai vrea să joace în această echipă a lui Mourinho.

29 de ani
au trecut de când Manchester United n-a mai avut un start de sezon atât de slab. 10 puncte după 7 etape și locul 10 în Premier League

Citește și:  Motivul șocant pentru care un star al lui Arsenal refuză să facă deplasarea pentru următorul meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.