Liga 3

VIDEO Schumacher dă detalii despre plecarea-șoc de la Rapid: "Nu am vorbit mai mult de 1 minut cu patronul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 octombrie 2018

Constantin Schumacher, 42 de ani, a avut o intervenție la emisiunea GSP LIVE și a vorbit despre plecarea de la Rapid, echipă pe care a promovat-o din Liga a 4-a în Liga 3-a.

Antrenorul a dat detalii despre negocierile pe care le-a purtat cu patronul Victor Angelescu: "Seara m-a sunat domnul Manea (n.r. Florin Manea) și mi-a spus că se dorește plecarea mea. Următoarea zi am fost la club și cred că nu a durat mai mult de un minut discuția cu noul patron. L-a întrebat ce trebuie să joace echipa și că trebuie puțină răbdare pentru că e etapa a 5-a și în vară s-au făcut 11 transferuri. Suntem pe locul 2 în Liga a 3-a, la egalitate cu echipa de pe locul 1.

Mi-a spus că asta e decizia lui, că vrea ca echipa să joace altceva. Atunci am spus «Dacă deja v-ați pregătit pentru asta, nu mai stau la discuții. Puneți ce termeni vreți și semnez, nu mai stau la discuții»".

 

Rapidul e pe locul 2 în seria a doua din Liga a 3-a la egalitate cu liderul Unirea Slobozia, 16 puncte.

49 de meciuri oficialeare Schumacher ca antrenor al Rapidului, din iulie 2017, dintre care 3 remize și o înfrângere, în Cupă, cu Turris Turnu Măgurele, scor 0-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.